Направете най-добрият избор за Вашето дете!

Правила и условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

I.ПРЕДМЕТ

Настоящите общи условия са предназначени за регулиране на отношенията

между „Контакт”, ЕИК 148048671, със седалище и адрес на редистрация:гр. Варна, ул. Прага №10, е-mail:motorcheta.bg@gmai.com, www.motorcheta.com   наричано  по-долу за  краткост ДОСТАВЧИК,  и  клиентите,  наричани по-долу ПОЛЗВАТЕЛИ,    на   електронния   магазин “www.motorcheta.com”,    наричан по-долу„ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН”.

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между ДОСТАВЧИК  и ПОЛЗВАТЕЛИ  (клиентите), които ползват елетронния магазин motorcheta.com за покупка на стоки. С натискането на, линк, картинка или бутон (различен от този на Общите условия), разположен на уебсайта motorcheta.com cе счита, че Вие приемате или сте съгласни с описаните по-долу Общи условия. Настоящите Общи условия са съобразени с изискванията на Закона за защита на потребителите (ЗЗП), както и с другите нормативни актове, действащи в Република България.

„ДОСТАВЧИК” е търговец, който продава свои стоки чрез електронния магазин www.motorcheta.com. Доставчика е лицето, с което ПОЛЗВАТЕЛИ сключва договор за продажба от разстояние на конкретна стока (артикул) в електронния магазин и се е съгласило с настоящите Общи условия в.

„ПОРЪЧКА”е направената от ПОЛЗВАТЕЛИТЕ заявка към електронния магазин за покупка на един или повече продукти. Поръчката се опакова и изпраща по куриер към предварително посочен в поръчката от ПОЛЗВАТЕЛЯ адрес.

„ПРОДУКТ”, „СТОКА”, „АРТИКУЛ” – детско моторче на три колелца.
„ДОГОВОР ЗА ПРОДАЖБА” е сключеният от разстояние чрез настоящия електронен магазин договор за покупко-продажба на стока между ДОСТАВЧИК и ПОЛЗВАТЕЛ/счита се за сключен след приемането на общите условия, които се приемат по-посочения по-горе начин/.
„КУРИЕР” е търговец, който физически доставя закупената стока до посочен от ПОЛЗВАТЕЛЯ адрес и работи при изискванията на Закона за пощенските услуги.

  1. ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН

ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН e електронен магазин, достъпен на адрес в Интернет www.motorcheta.com, чрез който Ползвателите имат възможност да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите от ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН стоки, включително следното:

– Да сключват договори за покупко-продажба и доставка на стоките, предлагани от ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН;

– Да получават информация за нови стоки предлагани от ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН;

– За да се пазарува от електронния магазин www.motorcheta.com, не е необходима регистрация с парола и електронна поща

– Да преглеждат стоките, техните характеристики, цени и условия за доставка

– Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС.

– От раздела „Поръчай” Ползвателя може да избере вид, цвят и количество от предлаганата стока.
– Потребителят трябва да посочи e-mail, лице и адрес  за доставка.

III.ПОРЪЧКА И ДОСТАВКА – УСЛОВИЯ

Поръчката може да се направи: на телефон : 0897 944 734; на e-mail: motorcheta.bg@gmail.com или чрез формата за поръчка

  1. За да се направи поръчка по електронния магазин, Ползвателя трябва да посочи в приложената форма:

1.1 валиден адрес на своя електронна поща;

1.2 адрес за доставка на стоката ;

1.3 две имена, телефон.

  1.  Поръчката се активира, т.е. заявява се до електронния магазин след попълване на посочения код и натискане на бутона поръчай.

 

По силата на сключения с Ползвателите договор за покупко-продажба на стоки, Доставчикът се задължава да достави и да прехвърли собствеността на Ползвателя на определените от него стоки.

  1. В случай, че поръчаната стока (конкретен модел) не е в наличност, Доставчика уведомява Ползвателя,  Ако Ползвателя не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана.

3.1. Поръчки, получени без коректни данни на купувача (Ползвателя) или липсващи такива, се анулират.
3.2. Потребителя може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да упоменава причини за отказа.

3.3. Отказ на поръчка може да се направи по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл адрес- електронна поща: motorcheta.bg@gmail.com.

Доставката на продукта на територията на България се извършва от куриерска фирма Еконт в рамките на 1 до 5 работни дни .При покупка , разходите за доставка са за сметка на Ползвателя. Ползвателя поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. Куриера се определя от Доставчика. IV. ПЛАЩАНЕ

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ – при получаване на поръчката заплащате на куриера стойността на пратката плюс доставката.

  1. ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА И РАКЛАМАЦИЯ

Потребителят има право на рекламация или връщане на закупена от електронния магазин стока в рамките на 2 седмици от получаване на стоката.

При отказ от договора Потребителят е длъжен да върне закупената стока в ненарушен търговски вид.
Връщането на стока, било при отказ от договора, било при рекламация, може да се направи по начина и на адресa посочени върху стоковата разписка, с която Потребителят е получил поръчката. Разхода е за сметка на Потребителя.
При възникнала повреда може да се свържете с нас, за да извършим смяна на стоката.

  1. ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПРОДУКТА И ОТГОВОРНОСТИ.

Продукта (детско моторче на три колелца) се кара и спира с крака, няма спирачки. Внимание: да се използва само под родителски контрол. Препоръчват се предпазни средства – протектори и каска. Да не се използва м/у пътен трафик. Да се използва внимателно и разумно. Товаримост до 50кг. Материал полиетилен (хранително-технологична боя).

При неспазване на инструкциите или възникнал инцидент Доставчика и производителя не носят отговорност.

VII. УСЛОВИЯ ЗА КОПИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ

Забранява се копирането на текстове от www.motorcheta.com и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини без писмено съгласие на „Контакт”ДЗЗД.
Доставчика не носи каквато и да е отговорност пред трети лица, ако такова лице сметне, че публикувана на електронния магазин информация нарушава нечии авторски права или други права на интелектуалната собственост.

Настоящите общи условия влизат в сила за всички Ползватели на 01.10.2014.

Настоящите общи условия могат да бъдат изменяни от Доставчика, за което последният ще уведоми по подходящ начин всички Ползватели на ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН.

Промените направени в общите условия влизат в сила за всички Ползватели от 01.06.2015г.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Връзка може да се осъществи на посочените телефон и имейл адреси в сайта.

Зарадвайте Вашето дете!Плащането се извършва чрез наложен платеж при доставката.
При възникнала повреда може да се свържете с нас, за да извършим смяна на моторчето.

Сертификат за качество